DEMODAG

Quantum Systems & YellowScan

Halmstad 29 Juni

Välkommen till demonstration

Det är med stor glädje vi kan bjuda in till en demodag av Quantum Systems VTOL drönare, Trinity F90+ samt DJI matrice 300 RTK med YellowScan Mapper LiDAR.

Vi kommer att starta med genomgång av flygplanering i respektive drönare, följt av flygning och därefter databehandling. Du kommer alltså att få en bra insikt i hur arbetsflödet är från början till slut och får en möjlighet att se färdig resultat så som punktmoln, ortofoto m.m.

KAFFE, BULLE OCH KORV

Självklart måste vi ta tillfället i akt och ha det lite extra trevligt när vi är ute i fältet, så vi kommer att göra vårt bästa för att bjuda på lite godsaker under dagen. Har du specifika önskemål så är du alltid välkommen att ta med din egen favorit 😊

PLATS & TID

  • PLATS: Hökaklubben Modellflygklubb, Halmstad
  • DATUM: 29 Juni
  • TID: 09:30-15:00

DETTA KOMMER VI ATT VISA FRAM

Quantum Systems Trinity F90+

Trinity F90+ är en VTOL fixed wing drönare med flygtid på dryga 90 minuter och den kan anpassas med flera olika typer av sensorer som används till kartleggning av stora områden eller långa sträckor.

Vi har med en fullformats Sony RX1 RII kamera som lämpar sig till fotogrammetri.

DJI M300RTK med YellowScan Mapper

Vi har också med oss DJI Matrice 300 RTK, en drönare för er som vill ha en flexibel multirotor  med bra flygtid och som kan opereras i tuffa förhållanden.

Den kan bära flera olika typer av kameror och sensorer och för demodagen har vi med oss specifikt YellowScan Mapper, som är en LiDAR för er med krav på bättre noggranhet än vad som kan förväntas av t ex  Zenmuse L1.

ANMÄLAN

Anmäl ditt deltagande för att motta mer information och få uppdateringar om det skulle ske några förändringar. Detta hjälper oss också att planera demodagen.