DEMONSTRATION

TESTA INNAN KÖP

Är ni osäkra på nyttan med drönare för ert företag? Eller undrar ni vilken lösning som passar era behov bäst?

Vi utför demonstrationer och fallstudier med flera olika drönarmodeller där vi visar upp och testar utrustningen för just det användningsområdet som ni tänker er. På så sätt kan ni vara säkra på att den lösningen som vi rekommenderar fungerar för er, innan ni investerar i den.

DEMONSTRATION

En demonstration innebär helt enkelt att vi demonstrerar utrustningen och dess funktioner för någon eller några på ert företag. Detta kan vi göra antingen på plats hos oss eller ute hos er. På så vis kan ni själva se vad just den modellen klarar av, hur den fungerar och vilka funktioner som finns. Därefter kan ni själva avgöra om det är något som ni kan få användning av i ert dagliga arbete.

FALLSTUDIE - CASE STUDY

En fallstudie är en mer ingående form av demonstration. Här utgår vi från ett faktiskt användningsområde som ni har på ert företag. Det kan exempelvis handla om olika sorters inspektioner eller datainsamling på ett sätt som kanske skiljer sig från de vanligaste tillvägagångssätten. Vi kommer då ut till er och tillsammans med er personal genomför vi ett uppdrag som vi planerat i förväg. Efter genomförd flygning kan vi sedan utvärdera alla olika parametrar för att komma fram till om den testade modellen har en tillräckligt bra ROI för att det ska vara värt att investera.

LÄGRE KOSTNAD

Att köpa in ett system för att prova, bara för att konstatera att det inte fungerade som planerat, är en onödig kostnad för alla företag. Har man dessutom ingen eller begränsad erfarenhet av drönarflygning kan det vara svårt att få en helhetsbild själv. Därför kan en demonstration eller fallstudie i många fall vara ett betydligt billigare sätt att prova. Kostnaden för en demonstration eller case study kommer vi dessutom i de flesta fall helt eller delvis kvittera vid en beställning av utrustning i samband med demonstrationen.

KONTAKTA OSS

Har ni frågor om demonstrationer eller några av de andra produkterna och tjänsterna vi erbjuder så är ni alltid välkomna att kontakta oss för mer information. Ring för en trevlig prat eller skicka ett meddelande så svarar vi så snart vi kan.

Anmäl er gärna till vårt nyhetsbrev också så ni inte missar när vi står på mässor och demonstrerar utrustning.

KORT OM OSS

Vårt mål är att hjälpa företag och organisationer med drönarlösningar för bland annat inspektion, dokumentation och kartläggning. Vi har vår bas i Halmstad och ett systerbolag som håller till i Bergen, Norge. För oss är det otroligt viktigt att ha praktisk erfarenhet och vi är därför ute och testar vår utrustning för att kunna hjälpa våra kunder baserat på bred teknisk kunskap och erfarenhet. Ni kan därför vara trygga i att ni får marknadsledande support när ni väljer att handla av oss.

Våra drönarlösningar kan levereras med programvaror, utbildning, Support och Serviceavtal. I vår verkstad utför vi både löpande underhåll och reparationer av er utrustning om det skulle behövas. Detta gör att ni snabbt kan vara i luften igen om ni skulle råka ut för en olycka där utrustningen skadas.