DJI MATRICE 200 SERIEN V2

EN VERSATIL DRÖNARE FÖR
MÅNGA OLIKA ARBETSUPPGIFTER

DJI Matrice 200 Serien V2 är en förbättrad version av den industriella drönarmodellen som blivit otroligt populär sedan den lanserades. Tack vare sin flexibilitet att bära många olika typer av kameror och sensorer så kan den anpassas för en mängd olika arbetsuppgifter, från inspektion, kartläggning, lantbruk och säkerhetsbranschen.

Den kommer i tre olika utföranden, mer kända som M200, M210 och M210RTK.

  • M200 kan bära en kamera undertill på drönaren.
  • M210 kan bära två kameror undertill eller en kamera på toppen av drönaren.
  • M210RTK kan bära två kameror undertill eller en kamera på toppen. Den har också ett RTK GNSS-system för noggrann positionering och motståndskraft mot elektromagnetiska störningar m.m.

Gemensamt för M210 och M210RTK är att dom också har universalportar som kan användas till att koppla in t ex DJI´s Manifold för att ge drönaren extra processorkraft. Dom har också en XT30 kontakt som låter er ta ut ström till tredjeparts-utrustning.

SPECIFIKATIONER
Max. Vikt:6.14kg
Max. Nyttolast:1.23 – 1.45kg
Max. Flygtid: 38min (utan kamera)
Max. Hastighet:81km/h (22.5m/s)
Max. Vindhastighet:12 m/s
IP-klassning:IP43
Operationstemperatur:-20°C till 50°C
Batterityp:LiPo 6S (22.8V)
Batterikapacitet:7660mAh (174.6Wh)
  
ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

Matrice 200 Serien har sedan sin lansering blivit ett standard verktyg inom inspektion av samhällsviktig infrastruktur som täcker allt från broinspektion till linjeinspektion, samtidigt som den används flitigt inom blåljusverksamhet. Tack vare att den kan bära många olika typer av sensorer har den också blivit mer och mer populär inom skog och jordbruk, där både värmekamera och multispektrala sensorer blir allt mer vanligt förekommande.

Hyra drönare
VÄDERTÅLIGHET

Eftersom Matrice 200 Serien är framtagen för att användas i branscher som ofta har en samhällsviktig funktion så är den också anpassad för att kunna användas även i tuffa förhållanden. Den har därför fått en IP43-klassning så att den tål att flygas i nederbörd, den tål upp till 12m/s starka vindar och kan flygas helt ner till -20°C.

Dessa egenskaper gör Matrice 200 till en robust trotjänare som om igen har visat att den är ett otroligt värdefullt verktyg.

KAMEROR & SENSORER

Som vi redan har nämnt är detta en flexibel drönare som kan bära många olika typer av kameror och sensorer. Den vanligaste kombinationen är Zenmuse XT2 och Zenmuse Z30, som ger er en avancerad värmekamera samt en kraftfull zoom. Detta är en kombination som är vanlig inom både inspektion, säkerhet samt brand och räddningstjänst.

Andra alternativ är Zenmuse X7 för fotogrammetri eller Slantrange 4P+ som används till insamling av multispektral data för vidare analysering inom jordbruk och skogsbruk. Finner ni inte en kamera eller annan sensor som täcker era behov så finns det också möjligheter att montera helt fristående sensortyper. Här har vi gjort flera skräddarsydda lösningar till olika kunder, så kontakta oss gärna om ni har önskemål.

KONTAKTA OSS

Har ni frågor om Matrice 200 Serien eller vil få en offert så är ni alltid välkomna att kontakta oss för mer information. Ring för en trevlig prat eller skicka ett meddelande så svarar vi så snart vi kan.

KORT OM OSS
MARKNADSLEDANDE SUPPORT

Vårt mål är att hjälpa företag och organisationer med drönarlösningar för bland annat inspektion, dokumentation och kartläggning. För oss är kundsupport A och O. Vi drar därför stor nytta av både vår tekniska kunnskap och den praktiska erfarenheten som vårt team har från flera av branscherna vi levererar till.

Kombinationen av vår kunnskap och erfarenhet ihop med vår ambition att alltid sträcka oss lite längre, är det som gör att ni kan vara trygga i att få marknadsledande support när ni väljer att handla av oss.

GRATIS UPPSTART

Vi inkluderar alltid gratis uppstart när ni köper av drönare av oss. Vi startar, uppdaterar och klargör då utrustningen innan leverans.

UTBILDNING

Få maximal avkastning på er investering genom att låta er personal få grundläggande utbildning på er nya utrustning.

SERVICEAVTAL

Undvik onödig stress och låt oss hålla er utrustning i toppskick med regelbunden service och underhåll i vårt servicecenter.