Matrice 200-serien är den ultimata plattformen som kombinerar en robust design med en enkel konfiguration för att fungera som en lösning för en mängd olika industriella applikationer.


Den nya M200-serien V2 kommer med ett förbättrat styrsystem, ger en bättre flygprestanda och kommer med nya flygsäkerhets- och datasäkerhetsfunktioner.

 

 

 

 

 

Överföring

Det nya OcuSync 2.0-systemet som stöder automatisk dubbel frekvensbandskoppling ger dig en mer pålitlig och stabil flygning och utökar räckvidden till upp till 8 km.

Data Noggrannhet

TimeSync-systemet justerar kontinuerligt flight controller, kamera, GPS-modulen, RTK-modulen för M210 RTK V2, samt nyttolast. Positionsdata är fixerade till CMOS mitt för exakt geotagging vid användning av nyttolaster från DJI.

Kalibrering

När flera nyttolaster eller tredjepartsapplikationer är installerade kan användarna justera drönarens tyngdpunkt i DJI Pilot, vilket förbättrar flygprestanda och säkerhet.

Diskret läge

När situationen kräver diskreta operationer, särskilt på natten, kan du stänga av alla lampor direkt i DJI Pilot-appen.

Kompatibla nyttolaster

Zenmuse XT

Zenmuse XT2

Zenmuse Z30

Zenmuse X7

Zenmuse X5S

Zenmuse X4S

Zenmuse X4S
AES-256 Kryptering
AES är en förkortning som står för Advanced Encryption Standard och används för att skydda elektroniska data. Kryptoalgoritmen är både välanalyserad, dokumenterad och modern. Krypteringen hos Matrice 200 serien V2 har en nyckellängd på 256 bitar och gör er insamlade data skyddad och nästintill omöjlig att för obehöriga att dekryptera.

Obstacle Avoidance
Matrice 200 series V2 består utav tre stycken robusta riggar som alla är utrustade med obstacle-avoidance- sensorer både fram-, bak och på ovansidan. Sensorerna hjälper dig att upptäcka och undvika hinder samtidigt som de aktiverar precisionshovring så att du kan flyga tryggt utan att riskera att kollidera med något.

Antikollisionsljus
Matrice 200/210/210 RTK V2 är utrustade med strobeljus som gör dem synlig vid flygning i mörka omgivningar. Detta gör operationer som görs under natten eller andra miljöer med otillfredsställande ljus, mer säkra.
DJI AirSense
Med en inbyggd ADS-B-receiver, förbättrar DJI AirSense-teknologin luftrumssäkerheten genom att förse drönaroperatören med realtidsinformation om flygplan och helikoptrar som befinner sig i närheten.
För mer information eller offert

Ta kontakt med oss på tel: (+46)704 049 049 eller maila oss på kontakt@scandinaviandrone.se