Matrice 300 RTK

INTELLIGENS OCH SÄKERHET I FOKUS
MER INFORMATION KOMMER INOM KORT!

DJI Matrice 300 RTK är DJI’s nya flaggskepps drönare. Med rekordlång flygtid, avancerad sensorik och Artificiell Intelligens öppnar den upp en värld av nya möjligheter för att utföra säkra och effektiva drönaruppdrag i komplexa miljöer.

Tillsammans med M300 RTK lanseras också en ny generation av kameror, Zenmuse H20 serien, och med en ökad lyftkapacitet på 2.7kg så kommer ytterligare sensorer att bli tillgängliga.

KONTAKTA OSS

Om du har frågor kring DJI Matrice 300 RTK eller önskar en offert så är du välkommen att kontakta oss. Just nu har vi mycket att göra, men svarar er så snart vi kan.

Mvh ScandinavianDroneTeam

KORT OM OSS

Vi är en B2B drönarleverantör med vår svenska bas i Halmstad och ett systerbolag i Bergen, Norge. Vi levererar kompletta drönarlösningar med fokus på inspektion och kartering. Vi besitter bred teknisk kunskap och erfarenhet, och ni kan därför vara trygga i att ni får marknadsledande support när ni väljer att handla av oss.

Våra drönarlösningar kan levereras med olika programvaror, kurs, support och serviceavtal. I vår verksatd utför vi löpande underhåll och reparationer av er utrustning, så att ni kan fokusera 100% på flygningen.