MAVIC 2 ENTERPRISE

DET KOMPAKTA ARBETSVERKTYGET

ETT MÅNGSIDIGT VERKTYG I KOMPAKT FORMAT

Mavic 2 Enterprise är den mest kompakta drönaren i DJI´s Enterprise serie. Med två olika sensoralternativ kan drönaren ge värdefull information i en mängd olika branscher.

Zoomkameran används med fördel för visuella inspektioner där man behöver befinna sig lite längre från objektet.

Värmekameran passar bra för exempelvis räddningstjänst eller för att leta värmeläckor eller vattenskador på byggnader.

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

EFTERSÖK
Lokalisera och kommunicera med personer på svåråtkomliga platser med hjälp av de toppmonterade tillbehören.

RÄDDNINGSTJÄNST
Använd värmekameran för att lokalisera bränder i exempelvis skog, eller för att få en snabb överblick över omfattande räddningsinsatser.

INSPEKTION
Med zoomkameran kan inspektioner genomföras på längre avstånd än tidigare och därmed minska risken för kollisioner.

DOKUMENTATION
Dokumentera exempelvis skador på skog efter stormar, eller skapa bildserier från en nybyggnation.

SÄKERHETSFUNKTIONER

AIRSENSE
Mavic 2 Enterprise har inbyggd ADS-B mottagare. Detta system känner av och varnar för annan flygtrafik som använder ADS-B system.

OBSTACLE SENSING
Optiska sensorer runt hela drönaren känner av och varnar för hinder i närheten av drönaren. Detta ger en extra nivå av säkerhet vid flygningar där piloten behöver full fokus på det kameran visar.

LÖSENORDSSKYDD
Det inbyggda minnet skyddas av ett lösenord. Det håller din insamlade data skyddad om drönaren exempelvis blir stulen.

TILLBEHÖR

BEACON

Blixtljuset ökar säkerheten vid nattflygningar. Dels syns drönaren bättre även från marken och dels ökar synligheten från luften vilket gör det lättare att samordna flera drönare i luften samtidigt.

SPOTLIGHT

Strålkastaren gör det möjligt att fortsätta jobba trots att dagsljuset börjar ta slut. Lys upp objektet eller använd strålkastaren till att vägleda försvunna personer.

HÖGTALARE

Högtalaren är extremt användbar i exempelvis sök efter försvunna personer. Använd en serie förinspelade kommandon eller anvisningar, eller skicka ett meddelande du själv spelar in på plats beroende på situationen.

TRANSPORT & FÖRVARINGSVÄSKA

Mavic 2 Enterprise levereras en en tålig och praktisk väska. Väskan är gjord i hårdplast och har plats för allt som följer med ett komplett drönarpaket inklusive Fly More Kit samt har plats för ytterligare tillbehör eller extra batterier.

Väskan är IP67 klassad och tål stötar och slag utan att utrustningen tar skada. Detta gör den perfekt till mer krävande situationer och uppdrag där det inte alltid är så lätt att vara försiktig med sin utrustning.

SENSORER

Mavic 2 Enterprise kommer i två olika versioner. Enterprise Zoom kommer med en 12MP kamera med 2x optisk zoom. Enterprise Dual kommer med en 12MP optisk kamera och en värmekamera monterat jämte varandra. Notera att kamerorna på Zoom och Dual inte är lätt utbytbara i efterhand.

ENTERPRISE DUAL

VÄRMEKAMERA
Sensor: VOx mikrobolometer
Upplösning: 160×120 pixlar
HFOV: 57°
Filformat: JPG och MP4/MOV

RGB KAMERA
Sensor: 1/2.3″ CMOS
Upplösning: 12MP
FOV: cirka 85°
Filformat: JPG och MP4/MOV
Video: 4K Ultra HD (3840×2160 30p)

ENTERPRISE ZOOM

ZOOMKAMERA
Sensor: 1/2.3″ CMOS
Upplösning: 12MP
FOV: 82.6° – 47.8°
Filformat: JPG, RAW (DNG) och MP4/MOV
Video: 4K Ultra HD (3840×2160 30fps)

KONTAKTA OSS

Har ni frågor om Mavic 2 Enterprise eller någon annan av produkterna eller tjänsterna vi erbjuder så är ni alltid välkomna att kontakta oss för mer information. Ring för en trevlig prat eller skicka ett meddelande så svarar vi så snart vi kan.

KORT OM OSS

Vårt mål är att hjälpa företag och organisationer med drönarlösningar för bland annat inspektion, dokumentation och kartläggning. För oss är kundsupport A och O. Vi drar därför stor nytta av både vår tekniska kunnskap och den praktiska erfarenheten som vårt team har från flera av branscherna vi levererar till.

Kombinationen av vår kunnskap och erfarenhet ihop med vår ambition att alltid sträcka oss lite längre, är det som gör att ni kan vara trygga i att få marknadsledande support när ni väljer att handla av oss.

GRATIS UPPSTART

Vi inkluderar alltid gratis uppstart när ni köper av drönare av oss. Vi startar, uppdaterar och klargör då utrustningen innan leverans.

UTBILDNING

Få maximal avkastning på er investering genom att låta er personal få grundläggande utbildning på er nya utrustning.

SERVICEAVTAL

Undvik onödig stress och låt oss hålla er utrustning i toppskick med regelbunden service och underhåll i vårt servicecenter.