DJI Mavic 2 Enterprise Dual

DJI MAVIC 2 ENTERPRISE DUAL är ditt nya verktyg oavsett om du jobbar i räddningstjänst eller med inspektioner!

Som den mest kompakta modellen i DJI´s Enterprise-linje och världens minsta drönare med inbyggd värmekamera är Mavic 2 Enterprise Dual ett otroligt värdefullt verktyg. Inom den allmänna säkerhetsbranschen kan denna drönare ge en situationsförståelse eller hjälpa er att hitta människor under kritiska lägen. För er som driver med olika typer utav inspektion kan drönaren hjälpa er att hitta områden, konstruktioner eller kompontenter som kräver närmare inspektion eller reparation.

POWERED BY FLIR

Kameran till Mavic 2 Enterprise Dual är utvecklad tillsammans med den världsledande producenten av värmekameror och är utrustad med en Dual sensor som består utav en visuell och en termisk sensor. Bilderna från båda sensorer lägga ihop med hjälp av FLIR's MSX-teknologi som gör bilden enkel att tolka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

M2E Spotlight

Vägled upphittade personer med dubbla strålkastare som förbättrar synfältet i svaga ljusförhållanden.

M2E Loudspeaker

Kommunicera med teamet och alla involverade under hela insatsen eller uppdraget.

M2E Beacon

Genomför nattliga uppdrag med extra säkerhet, så att andra piloter enkelt kan upptäcka dig från ett avstånd medan du arbetar på plats.

2x optisk zoom & 3x digital zoom

Genom zoomfunktionen kan du se personer och föremål från ett längre avstånd och ger en säkrare flygning med mindre risk för personskador, skador på omgivning eller utrustning.

FOC ESCs & Propulsion

Manövrera dig enkelt genom komplexa miljöer med det nya och förbättrade framdrivningssystemet som ger dig längre flygtid på upp till 31 minuter och en maxhastighet på 72 km/h. De nya aerodynamiska propellrarna ger dig dessutom en ännu lägre ljudnivå.

OcuSync 2.0 Transmission System

OcuSync 2.0 har stöd för automatisk dubbel frekvensbandskoppling mellan 2,4 GHz och 5,8 GHz. Detta ger en mer tillförlitlig och stabil flygning och förbättrad videoöverföring på upp till 8 km med en upplösning på 1080p.

DJI AirSense

DJI AirSense hjälper dig att upptäcka närliggande bemannade flygplan i realtid.

24GB inbyggd lagring

Mavic 2 Enterprise har nu ett uppgraderat 24GB internt minne. Detta låter dig slutföra ditt uppdrag utan att plötsligt få behov av att överföra data manuellt via SD-kort.

Självppvärmande batterier

För flygning i kallare klimat kan batterikapaciteten kraftigt reduceras. Mavic 2 Enterprise kommer därför med självuppvärmande batterier som gör det möjligt att flyga i temperaturer ned till -20°C.

Vill du få prisuppgift eller veta mer?