M2E Spotlight

Vägled upphittade personer med dubbla strålkastare som förbättrar synfältet i svaga ljusförhållanden.

M2E Loudspeaker

Kommunicera med teamet och alla involverade under hela insatsen eller uppdraget.

M2E Beacon

Genomför nattliga uppdrag med extra säkerhet, så att andra piloter enkelt kan upptäcka dig från ett avstånd medan du arbetar på plats.

Mavic Enterprise är byggd för att användas i skarpa lägen. Drönaren är en förbättrad version och använder mycket av den teknologi som finns i DJI Mavic 2 Zoom. DJI har också lagt till nya tillbehör och funktioner som hjälper operatörer att genomföra uppdrag på ett enkelt och säkert sätt.

2x optisk zoom & 3x digital zoom

Genom zoomfunktionen kan du se personer och föremål från ett längre avstånd och ger en säkrare flygning med mindre risk för personskador, skador på omgivning eller utrustning.

DJI AirSense

DJI AirSense hjälper dig att upptäcka närliggande bemannade flygplan i realtid.

OcuSync 2.0 Transmission System

OcuSync 2.0 har stöd för automatisk dubbel frekvensbandskoppling mellan 2,4 GHz och 5,8 GHz. Detta ger en mer tillförlitlig och stabil flygning och förbättrad videoöverföring på upp till 8 km med en upplösning på 1080p.

FOC ESCs & Propulsion

Manövrera dig enkelt genom komplexa miljöer med det nya och förbättrade framdrivningssystemet som ger dig längre flygtid på upp till 31 minuter och en maxhastighet på 72 km/h. De nya aerodynamiska propellrarna ger dig dessutom en ännu lägre ljudnivå.

24GB inbyggd lagring

Mavic 2 Enterprise har nu ett uppgraderat 24GB internt minne. Detta låter dig slutföra ditt uppdrag utan att plötsligt få behov av att överföra data manuellt via SD-kort.

Diskret flygläge

För brottsbekämpning eller andra typer av känsliga uppdrag som kräver en diskret flygning kan du enkelt stänga av alla LED-lampor och genomföra flygning utan visuell närvaro.

Självppvärmande batterier

För flygning i kallare klimat kan batterikapaciteten kraftigt reduceras. Mavic 2 Enterprise kommer därför med självuppvärmande batterier som gör det möjligt att flyga i temperaturer ned till -20°C.

Komponenter

Mavic 2 Enterprise (drönare)
Fjärrkontroll
Hard Case
Batteri
Laddare
Propeller
Högtalare
Strålkastare
LED-lampa
Vill du få prisuppgift eller veta mer?