PHANTOM 4 MULTISPECTRAL

Noggrann data för växtanalys

Snabb och enkel tillgång till värdefull information

Med DJI Phantom 4 Multispectral får jordbrukare snabbt och enkelt tillgång till information kring växternas hälsa. Med noggrann och dagsfärsk data blir det lättare att ta beslut kring ogräsbekämpning, gödning, bevattning och skörd.

Multispektrala sensorer kan därför hjälpa till att minska användningen av kemikalier och spara på ibland dyrbart vatten samtidigt som skörden bibehålls eller till och med ökar.

6 högupplösta spektralband

Insamling av värdefull data är enklare än någonsin med den integrerade och stabiliserade multispektrala sensorn. Samla in data från 1 RGB sensor (synligt ljus) och 5 multispektrala sensorer för rött, blått, grönt, Red Edge och Nära Infrarött (NIR). Samtliga sensorer har 2MP upplösning och global slutare.

Integrerad solljussensor

Med den integrerade solljussensorn monterad ovanpå drönaren fångas solljuset upp och datan lagras för varje bild. Detta ger ökad noggrannhet och konsekvent datainsamling även när ljuset förändras över tid. Under efterbehandling kombineras sedan denna data med de tagna fotografierna för en NDVI karta med hög noggrannhet.

Meningsfull data

Enbart vanliga foton är inte alltid tillräckligt för de jordbrukare och agronomer som vill veta mer. Genom att växla mellan Normalized Difference Vegetation Index (NDVI) och RGB bilder kan man snabbt visualisera var åtgärder behöver sättas in.

Centimeterprecision

Den höga noggrannheten på alla 6 sensorerna kommer från DJI´s TimeSync system. Detta system synkroniserar flight controller, RTK modul och centrum av CMOS sensorn för alla spektralbanden. Denna information sparas sedan i metadatan för samtliga bilder. Alla kameror genomgår dessutom en omfattande kalibreringsprocess från fabrik för att mäta bildförvrängning. Med hjälp av denna data kan programvaran för efterbehandling göra korrekta och unika justeringar för varje enskild P4M.

Kompatibel med DRTK-2 Mobile Station eller NTRIP

Med Phantom 4 Multispectral kan du förbättra noggrannheten på bilderna med hjälp av RTK (Real Time Kinematics). Drönaren är kompatibel med både DJI´s DRTK-2 Mobile Station och valfritt NTRIP abonnemang som exempelvis SWEPOS.

Du kan även välja att lagra satellitdatan och använda dig av PPK (Post Processed Kinematics) i de fall där man inte har någon basstation med sig ut i fältet och inte har tillgång till mobildatan som krävs för NTRIP.

KORT OM OSS

Vårt mål är att hjälpa företag och organisationer med drönarlösningar för bland annat inspektion, dokumentation och kartläggning. Vi har vår bas i Halmstad och ett systerbolag som håller till i Bergen, Norge. För oss är det otroligt viktigt att ha praktisk erfarenhet och vi är därför ute och testar vår utrustning för att kunna hjälpa våra kunder baserat på bred teknisk kunskap och erfarenhet. Ni kan därför vara trygga i att ni får marknadsledande support när ni väljer att handla av oss.

Våra drönarlösningar kan levereras med programvaror, utbildning, Support och Serviceavtal. I vår verkstad utför vi både löpande underhåll och reparationer av er utrustning om det skulle behövas. Detta gör att ni snabbt kan vara i luften igen om ni skulle råka ut för en olycka där utrustningen skadas.

GRATIS UPPSTART

Vi inkluderar alltid gratis uppstart när ni köper av drönare av oss. Vi startar, uppdaterar och klargör då utrustningen innan leverans.

UTBILDNING

Få maximal avkastning på er investering genom att låta er personal få grundläggande utbildning på er nya utrustning.

SERVICEAVTAL

Undvik onödig stress och låt oss hålla er utrustning i toppskick med regelbunden service och underhåll i vårt servicecenter.

KONTAKTA OSS

Har ni frågor om några av produkterna eller tjänsterna vi erbjuder så är ni alltid välkomna att kontakta oss för mer information. Ring för en trevlig prat eller skicka ett meddelande så svarar vi så snart vi kan.