DJI ZENMUSE H20 SERIEN

DJI Zenmuse H20 Serien är avancerade hybridkameror som är utvecklade för DJI’s industriella drönare Matrice 300 RTK. Dom finns i dagsläget som två varianter, Zenmuse H20 som är en triple-sensor kamera och H20T som är en quad-sensor kamera.

Båda kamerorna (H20 och H20T) har en vidvinkelkamera på 12MP som ger en god översikt och situationsförståelse, samt en 20MP zoomkamera med 20x optisk zoom. TIllsammans skapar detta en 23x hybridzoom. Dom har även en Laser Rangefinder som är en avståndsmätare med 1200m räckvidd.

I tillägg till dessa har H20T en termisk sensor på 640x512px upplösning.

12MP Vidvinkel kamera
82.9° FOV

20MP Zoom kamera
23x Optisk hybridzoom

Radiometrisk IR kamera
640 x 512 px

Laser RangeFinder
1200m räckvidd

IP44 klassning

Arbetstemperatur
-20°C till 50°C

Aktiv Elektronisk Bildstabilisering

Night Scene Mode

H20 - Triple Sensor

20MP Zoom

12MP Vidvinkel

1200m Avståndsmätare

H20T - Quad Sensor

20MP Zoom

12MP Vidvinkel

1200m Avståndsmätare

640 x 512 px IR kamera

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

Båda kamerorna har ett flertal användningsområden men dom mest självklara är inspektion samt samhällsskydd och säkerhet. Naturliga branscher där inspektion är aktuellt är t ex energi, infrastruktur och andra typer av industrier där man vill undvika arbete i höjden eller nå områden som är svårtillgjängliga. Inom brandförsvar eller områdesbevakning är detta också en otroligt värdefull typ av kamera.

Viktigt att poängtera är att för kartläggning genom fotogrammetri är detta inte optimala lösningar.

INTELLIGENTA FUNKTIONER

Zenmuse H20 Serien är utvecklad specifikt för DJI’s Matrice 300 RTK och tillsammans har dom ett flertal intelligenta funktioner som kan vara mycket värdefulla vid olika uppdragstyper. Här går vi igenom funktionerna steg för steg.

AI Spot-Check

Med AI Spot-Check kan ni automatisera rutinmässiga inspektioner genom att programmera drönaren och kameran att repetera en serie med foton om och om igen. Drönaren positionerar sig på rätt plats och kameran återfinner objektet som du valt vid ett tidigare tillfälle.

High-Res Grid Photo

Med High-Res Grid Photo markerar ni ett område och låter sedan drönaren och kameran göra jobbet med att automatisk skapa ett rutmönster och fotografera samtliga rutor med zoom-kameran.

Efteråt kan ni antingen se igenom dom individuella bilderna var för sig eller skapa ett högupplöst panoramafoto.

PinPoint

Med ett snabbt tryck på skärmen så markerar du en punkt, och med avancerade algoritmer så levererar drönaren koordinaterna till punkten.

Smart Track

Smart Track funktionen låter dig markera ett rörligt objekt på skärmen så att kameran automatisk följer det. Funktionen använder också en automatisk zoomfunktion så att kameran zoomar in på objektet om det rör sig bort från din position.

KONTAKTA OSS

Har du frågor kring Zenmuse H20 Serien eller Matrice 300 RTK så är du välkommen att kontakta oss för mer information kring teknologin, funktionerna priser eller något annat.

KORT OM OSS

Vårt mål är att hjälpa företag och organisationer med drönarlösningar för bland annat inspektion, dokumentation och kartläggning. Vi drar därför stor nytta av både vår tekniska kunnskap och den praktiska erfarenheten som vårt team har från flera av branscherna vi levererar till.

Kombinationen av vår kunnskap och erfarenhet ihop med vår ambition att alltid sträcka oss lite längre, är det som gör att ni kan vara trygga i att få marknadsledande support när ni väljer att handla av oss.

GRATIS UPPSTART

Vi inkluderar alltid gratis uppstart när ni köper av drönare av oss. Vi startar, uppdaterar och klargör då utrustningen innan leverans.

UTBILDNING

Få maximal avkastning på er investering genom att låta er personal få grundläggande utbildning på er nya utrustning.

SERVICEAVTAL

Undvik onödig stress och låt oss hålla er utrustning i toppskick med regelbunden service och underhåll i vårt servicecenter.