EDGYBEES First Response

Edgybees First Response är en AR (Augmented Reality) app som är utvecklad för att få en snabb och bra översikt vid insatser inom brandförsvar, polis och militär. Programvaran består av 3 appar som tillsammans ger en situationsförståelse som överträffar det mesta. Den hjälper er att ta de avgörande besluten för att rädda liv. Edgybees First Response är den första appen i världen som är skapad för RPAS operatörer och insatspersonal som arbetar med livsviktiga uppgifter varje dag. Utmaningen du som RPAS operatör har är att tolka det du ser och förmedla informationen vidare till de som behöver informationen utan att tappa vare sig tid eller information på vägen. Detta hjälper Edgybees dig med!

First Response Air – Pilot App

Edgybees First Response Air är den första appen i världen utvecklad specifikt för insatspersonal som ska rädda liv. Appen kombinerar live video från drönare med nyttig GEO information som bland annat gatunamn, kartinformation, intressepunkter, självgenererade punkter, egen personal m.m.

First Response – Tracker

För att få en komplett situationsförståelse och distribuera manskapet till de områden som är viktigast på ett systematiskt sätt.behöver man att veta vart alla lagmedlemmar befinner sig. Med Tracker appen som är kompatibel med alla IOS och Android enheter på marknaden kan du använda mobiler som transponders. Detta gör att alla deltagares positioner delas i realtid med Pilot och C&C apparna.

First Response – Command and Control (C&C)

Programvaran Command and Control ger en objektiv bild direkt från drönaren i luften till en PC eller mobil enhet som kommandocentral. Insatsledare kan se alla videoströmmar, personalens rörelser, självgenererade punkter och all annan information som behövs för att kunna delegera ut uppgifter under insatsens gång.

Vill ni veta mer eller få en demonstration av Edgybees First Response?