FLIR VUE TZ20

TERMISK ZOOMKAMERA

FLIR Vue TZ20

FLIR Vue TZ20 är den första kommersiella värmekameran med optisk zoom (95° – 18° FOV) och skapar helt nya förutsättningar genom att kunna zooma in utan att förlora bildkvalitét. Den är byggd på dubbla Boson-kärnor som har 640×512 pixels upplösning och en uppdateringsfrekvens på hela 60Hz.

Detta gör att ni som operatörer slipper att välja en specifik lins och därmed riskera att begränsa möjligheterna för vad ni kan använda värmekameran till. Med FLIR Vue TZ20 kan ni utan problem kombinera användningsområdena som vanligtvis kräver helt olika ”Field of View”. Få en ovärderlig överblick med den oöverträffade vidvinkeln och zooma sedan in kraftigt för att se detaljerna närmare.

Eftersom att DJI’s Matrice 200 Serie och Matrice 300 RTK har blivit marknadens mest använda drönare för avancerade uppdrag så har kameran anpassats för detta och är fullt integrerad genom DJI’s Skyport. Ni kommer kunna flyga helt som vanligt med DJI Pilot.

20X TERMISK ZOOM

Med 5x optisk zoom och 4x digital zoom ger hela 20x kombinerad zoom, något som idag är helt oöveträffat för  denna typen av drönare.

DUBBLA BOSON®

Vue TZ20 är byggd på dubbla högupplösta Boson kärnor som är kalibrerade från fabrik och streamar 30Hz live medans dom lagrar video i 60Hz på inbyggda minneskort.

SKYPORT 2.0

Genom DJI’s Skyport 2.0 är Vue TZ20 helt integrerad med Matrice 200 Serien och Matrice 300 RTK, samtidigt som ni fortfarande använder DJI Pilot för att flyga.

SPECIFIKATIONER - FLIR VUE TZ20

Dimensioner:128 x 154 x 141 mm
Vikt:640 gram
Zoom:

5x optisk / 4x digital
1x (95°), 2x, 5x, 10x, 20x (4.5°)

Optik:

Vidvinkel: 95° (24mm)
Tele: 18° (4.9mm)

Kompabilitet:Matrice 200 Serien / Matrice 300 RTK
Applikation:DJI Pilot
IR-kärna2x FLIR Boson 640 x 512
Pixel Pitch:12 µm LWIR
Termisk Sensitivitet:85 mK @ F/1.0
Operationstemperatur:-20°C till 45°C
IP-klassning:IP44
Bildformat:Foto: TIFF
Video: MPEG
Multipage TIFF: Wide & Narrow FOV
KONTAKTA OSS

Vill ni veta mer om FLIR Vue TZ20, få en offert eller beställa så kan kontakta oss för att få mer hjälp.

KORT OM OSS

Vårt mål är att hjälpa företag och organisationer med goda drönarlösningar för bland annat inspektion, dokumentation och kartläggning. För oss är kundsupport A och O. Vi drar därför stor nytta av både vår tekniska kunnskap och den praktiska erfarenheten som vårt team har från flera av branscherna vi levererar till.

Kombinationen av vår kunnskap och erfarenhet ihop med vår ambition att alltid sträcka oss lite längre, är det som gör att ni kan vara trygga i att få marknadsledande support när ni väljer att handla av oss.

GRATIS UPPSTART

Vi inkluderar alltid gratis uppstart när ni handlar hos oss. Vi uppdaterar och klargör utrustningen innan leverans.

UTBILDNING

Få maximal avkastning på er investering genom att låta er personal få grundläggande utbildning på er nya utrustning.

SERVICEAVTAL

Undvik onödig stress och låt oss hålla er utrustning i toppskick med regelbunden service och underhåll i vårt servicecenter.