FLYABILITY ELIOS 2

DRÖNARE FÖR
INVÄNDIG INSPEKTION

elios 2

SNABBARE OCH SÄKRARE INSPEKTIONER

Flyability Elios 2 är en drönare speciellt framtagen för inomhusinspektioner. Med sin unika design, genomtänkta funktioner och smarta sensorer kan inspektioner göras snabbare än någonsin samtidigt som risken för personskador minimeras.

Områden och konstruktioner som innebär stor risk för personskador kan istället inspekteras med hjälp av Elios 2. Ingen mer väntan på demontering och ställningsbyggande, säkring av områden, oro över rasrisk eller långvarig ventilering av konstruktioner med farlig gas eller hög temperatur. Elios 2 kan börja jobba snabbare, samtidigt som personalen kan stanna utanför riskområdet.

STABILISERING UTAN GPS

Elios 2 är byggd för att kunna flyga stabilt även i situationer  där GPS täckning saknas. Detta gör den genom ett antal sensorer placerade runt om drönaren som beräknar avstånd och hastighet på drönaren för att kunna hålla en fast position.

Med hjälp av Distance Lock kan piloten dessutom låsa Elios 2 på ett specifikt avstånd till det som ska inspekteras för att på så sätt enkelt förflytta sig i sidled utan att driva ifrån eller emot objektet.

RÄTT BELYSNING FÖR ATT UNDERLÄTTA INSPEKTIONER

Precis som allt annat på Elios 2 är LED belysningen anpassad för att göra inspektioner så enkla och korrekta som möjligt. Totalt finns 10 000 lumen att tillgå, uppdelat på flera platser i förhållande till kameran. Med alla lampor tända får du maximalt ljus på objektet som ska inspekteras, eller välj Oblique Lighting för att framhäva exempelvis svetsdiken, pittings eller andra skador i konstruktionen.

Belysningen är dessutom designad för att minimera störningar från smuts i luften.

STARTA NU MED SÄKRARE OCH
SMARTARE INSPEKTIONER

SÄKRARE OCH
SMARTARE INSPEKTIONER

KONTAKTA OSS

Om ni har frågor eller funderingar kring Flyability Elios 2, önskar en demo eller offert så är ni välkomna att kontakta oss på telefon eller e-post. Berätta gärna lite om ert företag, bransch och vad ni hoppas kunna göra för inspektioner så hjälper vi er vidare.

KORT OM OSS
MARKNADSLEDANDE SUPPORT

Vårt mål är att hjälpa företag och organisationer med drönarlösningar för bland annat inspektion, dokumentation och kartläggning. För oss är kundsupport A och O. Vi drar därför stor nytta av både vår tekniska kunnskap och den praktiska erfarenheten som vårt team har från flera av branscherna vi levererar till.

Kombinationen av vår kunnskap och erfarenhet ihop med vår ambition att alltid sträcka oss lite längre, är det som gör att ni kan vara trygga i att få marknadsledande support när ni väljer att handla av oss.

GRATIS UPPSTART

Vi inkluderar alltid gratis uppstart när ni köper av drönare av oss. Vi startar, uppdaterar och klargör då utrustningen innan leverans.

UTBILDNING

Få maximal avkastning på er investering genom att låta er personal få grundläggande utbildning på er nya utrustning.

SERVICEAVTAL

Undvik onödig stress och låt oss hålla er utrustning i toppskick med regelbunden service och underhåll i vårt servicecenter.