Våra tjänster

Tjänsterna som vi erbjuder dig som kund ska bidra till att du får ut det mesta av din utrustning, oavsett bruksområde! Med erfarenhet och kunskap om produkterna vi säljer, kan vi erbjuda er support som vid många tillfällen kan vara ovärderlig. Vi lägger stor vikt vid kompetens. Genom detta har vi därför kvalificerat oss att bli en av få auktoriserade DJI Industrial återförsäljare. Utöver detta så är vi även Premium Partner med världens största producent av värmekameror, FLIR samt Premium Reseller för PolarPro.

 

Leasing

Det finns många fördelar med att investera i drönare! Men det är inte alltid rätt läge att binda kapital.
I samarbete med Wasa Kredit erbjuder vi därför en finansieringslösning där ni kan leasa er drönarutrustning.

Läs mer...

Proffskund

Som proffskund kan ni räkna med att vi som leverantör sätter ert behov i centrum. Vårt fokus är service och vi stöttar er i er verksamhet och ser till att ni har allt ni behöver för att bedriva er verksamhet så effektivt som möjligt.

Läs mer...

Drone Case Study

Har du och ditt företag gått i tankarna om att ta drönare i bruk? Vi besitter en lång erfarenhet för att kunna hjälpa er att testa om en investering i drönare är något att gå vidare med genom att genomföra en demonstration i ett iscensatt scenario.

Läs mer...

 

Service & Reparation

En olycka som gör din drönare obrukbar är tråkigt, men det händer lätt och genom att anlita oss så är du snart i luften igen.
Vår proffsverkstad kan laga de flesta skador som uppkommit genom en krasch.

Läs mer...

Uthyrning

Scandinavian Drone är Auktoriserad DJI Enterprise återförsäljare. Hos oss kan du vara säker på att få utrustning som är uppdaterat och i gott skick. Vi hyr ut både drönare och diverse extrautrustning om ni önskar komplettera till den utrustning ni redan har eller helt enkelt bara vill prova på en produkt innan ni köper det.

Läs mer...