"Vi är med dig på vägen!"

 

 

 

 

 

 

Våra tjänster

Vår önskan är att bidra till att ni får ut det mesta av er utrustning, oavsett bruksområde! Med erfarenhet och kunskap om produkterna vi säljer, kan vi erbjuda er support som vid många tillfällen kan vara ovärderlig. Vi lägger stor vikt vid kompetens. Genom detta har vi därför kvalificerat oss att bli en av få auktoriserade DJI Industrial Dealer. Utöver detta så är vi även Premium Partner med världens största värmekameraproducent, FLIR.

 

Leasing

Det finns många fördelar med att investera i drönare! Men det är inte alltid rätt läge att binda kapital.
I samarbete med Wasa Kredit erbjuder vi därför en finansieringslösning där ni kan leasa er drönarutrustning.

Läs mer...

Proffskund

Som proffskund kan ni räkna med att vi som leverantör sätter ert behov i centrum. Vårt fokus är service och vi stöttar er i er verksamhet och ser till att ni har allt ni behöver för att bedriva er verksamhet så effektivt som möjligt.

Läs mer...

Drone Case Study

Har du och ditt företag gått i tankarna om att ta drönare i bruk? Vi besitter en lång erfarenhet för att kunna hjälpa er att testa om en investering i drönare är något att gå vidare med genom att genomföra en demonstration i ett iscensatt scenario.

Läs mer...

 

Service & Reparation

En olycka som gör din drönare obrukbar är tråkigt, men det händer lätt och genom att anlita oss så är du snart i luften igen.
Vår proffsverkstad kan laga de flesta skador som uppkommit genom en krasch.

Läs mer...

Uthyrning

Hos oss kan du vara säker på att få utrustning som är uppdaterat och i gott skick. Vi hyr ut drönare och diverse extrautrustning om ni önskar komplettera till den utrustning ni redan har eller helt enkelt bara vill prova på en produkt innan ni köper det.

Läs mer...

 

Säkerhetsutrustning

Vi erbjuder olika typer av säkerhetsutrustning för att ni ska få tillstånd att utföra avancerade drönaroperationer.

Läs mer...

Kurser

Scandinavian Drone besitter flera års samlad erfarenhet av drönare och diverse olika flyguppdrag inom de olika branscherna. Vi erbjuder genom våra kurser en bättre förståelse alla relevanta områden som rådande lagstiftning, säkerhet och luftvärdighet, drönarens olika komponenter m.m.

Läs mer...

 

Programvara

Vi säljer licenser till Agisoft Metashape och Pix4Dmapper som är två avancerade men användarvänliga programvaror för er som jobbar med bland annat kartering och 3D-modellering inom lantmäteri, bygg och anläggning eller annan konsultverksamhet.

Läs mer...