HYR DRÖNARE ELLER UTRUSTNING

TÄCK KORTSIKTIGA BEHOV GENOM ATT HYRA UTRUSTNING

Det är inte alltid försvarbart att köpa utrustning för korta uppdrag. Välj istället att hyra utrustning för att täcka kortsiktiga behov eller testa innan ni köper..

Har ni behov för att komplettera med extra utrustning under en kortare period eller testa ett specifikt use case innan ni bestämmer er för att köpa något nytt. Då kan det vara en god idé att hyra drönare, kameror eller annan utrustning.

Vi hyr ut både kompletta paketlösningar och enskilda produkter. All vår utrustning levereras väl underhållen och funktionstestad tack vare att vi har serviceverkstad som tar hand om utrustningen mellan uthyrningarna.

Nedan finner ni några av våra mest populära produkter för uthyrning. Finner ni inte det ni söker så kan ni alltid kontakta oss med era önskemål.

DRÖNARE FÖR KARTLÄGGNING

DJI PHANTOM 4 RTK

Sedan sin lansering har Phantom 4 RTK näst intill blivit ett standard verktyg för bolag och kommuner som jobbar med GIS, 3D-modellering och kartering av små och medelstora områden. Tack vare ett användarvänligt arbetsflöde och hög noggrannhet så kan ni jobba effektivt med insamling av data. Detta paket passar bäst för er som redan använder NTRIP då ni enkelt loggar in på RTK-servern via fjärrkontrollen.

DJI PHANTOM 4 RTK + D-RTK 2 COMBO

Sedan sin lansering har Phantom 4 RTK blivit näst intill ett standard verktyg för bolag och kommuner som jobbar med GIS, 3D-modellering och kartering av små och medelstora områden. Tack vare ett användarvänligt arbetsflöde och hög noggrannhet så kan ni jobba effektivt med insamling av data. Detta paket inkluderar DJI´s GNSS Mobile Station så allt som behövs för RTK positionering är inkluderat.

DJI - Phantom 4 RTK + D-RTK2

DRÖNARE FÖR INSPEKTION

DJI MAVIC 2 ENTERPRISE DUAL

Mavic 2 Enterprise Dual är en kompakt drönare med en dual sensor kamera. Den kombinerar en 4K RGB kamera med en 160x120px IR kamera och kan användas för enklare typer av inspektioner.

DJI MATRICE 300 RTK

Matrice 300 RTK är DJI’s flaggskepp för industriella arbetsuppgifter och kommer utrustad med Zenmuse H20T, som är en avancerad kamera med både kraftfull zoom kamera, infraröd kamera och laser rangefinder.

Drönaren har en maximal flygtid på 55 minuter, och drygt 40 minuter med H20T.

FLYABILITY ELIOS 2

Vill ni utföra säkrare och mer effektiva invändiga inspektioner så är Flyability Elios 2 ett otroligt bra verktyg. Det är en drönare med skyddsbur som gör att man säkert kan ta sig fram på trånga och otillgängliga platser för inspektion med både 4K RGB kamera och 160x120px IR kamera.

Med hjälp av denna drönaren kan man ofta slippa omfattande ställningsbygge eller att sända in inspektörer i potentiellt farliga miljöer som tankar, reaktorer, ugnar m.m. Drönaren kan också sändas in i ett tidigare skede, utan att behöva vänta i lång tid på att lufta och ventilera utrymmet.

elios 2

KAMEROR, SENSORER & TILLBEHÖR

KAMEROR & SENSORER

Behöver ni komplettera med en mer avancerad kamera eller sensor än den ni redan har, eller har ni ett use case som ni vill testa innan ni köper. Då kan ni hyra en rad olika modeller från oss.

Kontakta oss för att få en aktuell översikt över vilka kameror och sensorer vi har tillgängliga till uthyrning.

D-RTK 2 MOBILE STATION

Har ni en Phantom 4 RTK/Multispectral, eller Matrice 300 RTK som ni vanligtvis inte använder fysisk basstation med så kan ni hyra DJI’s D-RTK 2 Mobile Station av oss för uppdrag där ni kanske inte kan flyga med NTRIP.

Den levereras komplett med tripod, batterier och laddare i en stötsäker och vattentålig HPRC hard case.

HPRC D-RTK 2 Hard Case

BATTERIPAKET

Om ni redan använder någon av DJI´s modeller idag men behöver extra batterier för enskilda uppdrag så har vi något för dig. Vårt batteripaket inkluderar både laddare och batterier i en vattentät och stötsäker HPRC väska.

Vi kan erbjuda batterier till flera olika modeller så kontakta oss för mer information.

FALLSKÄRM

Har ni ett uppdrag där ni ska flyga över ett känsligt område så kan det vara en bra idé och ibland även krav från uppdragsgivare att man tar extra försiktighetsåtgärder. Därför erbjuder vi våra kunder att hyra fallskärm för ett antal modeller istället för att köpa.

Kontakta oss för mer information.

ParaZero – SafeAir Mavic
VANLIGA FRÅGOR

Nej, vi hyr endast ut till företag, myndigheter och liknande organisationer. Ta gärna kontakt med oss för att veta mer om vilka förhandskrav vi har.

Vanligtvis hyr vi ut utrustning veckovis men detta är flexibelt. Kontakta oss med era önskemål så hjälper vi er vidare.

Till våra existerande kunder kan vi ofta skicka eller lämna ut utrustning samma dag men det kräver att vi har prekvalifiserat på aktuell modell om det gäller drönare. Kontakta oss gärna om ni inte redan är kund hos oss.

I dagsläget har vi ingen försäkring som täcker t ex stöld eller skador på utrustningen som sker under uthyrning. Ni behöver därför teckna  egen försäkring på detta. Detta gäller särskilt ansvarsförsäkring. Kontakta ert försäkringsbolag för att ta reda på hur detta kan lösas.

KONTAKTA OSS

Har ni frågor om några av produkterna eller tjänsterna vi erbjuder så är ni alltid välkomna att kontakta oss för mer information. Ring för en trevlig prat eller skicka ett meddelande så svarar vi så snart vi kan.

KORT OM OSS
MARKNADSLEDANDE SUPPORT

Vårt mål är att hjälpa företag och organisationer med drönarlösningar för bland annat inspektion, dokumentation och kartläggning. För oss är kundsupport A och O. Vi drar därför stor nytta av både vår tekniska kunnskap och den praktiska erfarenheten som vårt team har från flera av branscherna vi levererar till.

Kombinationen av vår kunnskap och erfarenhet ihop med vår ambition att alltid sträcka oss lite längre, är det som gör att ni kan vara trygga i att få marknadsledande support när ni väljer att handla av oss.

GRATIS UPPSTART

Vi inkluderar alltid gratis uppstart när ni köper av drönare av oss. Vi startar, uppdaterar och klargör då utrustningen innan leverans.

UTBILDNING

Få maximal avkastning på er investering genom att låta er personal få grundläggande utbildning på er nya utrustning.

SERVICEAVTAL

Undvik onödig stress och låt oss hålla er utrustning i toppskick med regelbunden service och underhåll i vårt servicecenter.