OM OSS

SCANDINAVIAN DRONE AB levererar kompletta drönarlösningar, skräddarsydda efter varje kunds unika behov. Att vara kund hos oss kommer med en rad olika förmåner. Vi sätter ert behov i centrum och vårt främsta fokus är att ni ska kunna driva er verksamhet så säkert och effektivt som möjligt. Med lång erfarenhet och god kunskap om produkterna vi säljer, kan vi erbjuda er support som vid många tillfällen kan vara ovärderlig. 

"Vi hittar de rätta lösningarna"

Vi vet att drönare är ett otroligt verktyg för många typer av företag och organisationer, och de kan hjälpa oss att arbeta både säkrare och mer effektivt. De kan ge oss värdefull information som är svår eller omöjlig att samla in med traditionella metoder. Vi kan också skicka dem till platser som vi inte vill att människor ska vara.


Men naturligtvis har inte alla företag samma problem eller utmaningar. Det är därför vi är här, för att hjälpa er hitta rätt lösningar.

VILKA ÄR VI?

Vi är drönarpiloter och bransch kollegor.

Vi flyger
Det är viktigt för oss att kunna ge maximalt stöd till våra kunder. Det innebär att vi lägger ner mycket tid på att lära oss den utrustning vi säljer. Därför är vi regelbundet ute i fältet och testar den utrustning vi säljer.

 

Vi har erfarenhet
Vi på Scandinavian Drone har vår bakgrund i flera av de branscher där våra kunder verkar och har därför unik insikt i olika bruksområden, utmaningar och möjligheter. Detta gör att vi kan “tala samma språk” och därför ge ännu bättre service till dig som kund.