OM OSS

Vi på SCANDINAVIAN DRONE har en ambitionen om att vara en fackhandel för drönare till professionella drönaroperatörer i Sverige och Norden. Att vara kund hos oss ska innebära att ni har en sparringpartner som gör vardagen lättare och .

Vi sätter ert behov i centrum och vårt främsta fokus är att ni ska kunna driva er verksamhet så säkert och effektivt som möjligt. Med lång erfarenhet och god kunskap om produkterna vi säljer, kan vi erbjuda er support som vid många tillfällen kan vara ovärderlig.

VI SKA ALLTID STRÄCKA OSS LITE EXTRA FÖR ATT HJÄLPA VÅRA KUNDER

RÄTT LÖSNING TILL RÄTT KUND

Vi vet att drönare är ett otroligt verktyg för många typer av företag och organisationer, och de kan hjälpa oss att arbeta både säkrare och mer effektivt. De kan ge oss värdefull information som är svår eller omöjlig att samla in med traditionella metoder. Vi kan också skicka dem till platser som vi inte vill att människor ska vara.


Men naturligtvis har inte alla företag samma problem eller utmaningar. Det är därför vi är här, för att hjälpa er hitta rätt lösningar.

Vi är piloter och branschkollegor
VI FLYGER OFTA OCH GÄRNA

Det är viktigt för oss att kunna ge maximalt stöd till våra kunder. Det innebär att vi lägger ner mycket tid på att lära oss den utrustning vi säljer. Därför är vi regelbundet ute i fältet och testar den utrustning vi säljer.

VI BYGGER PÅ ERFARENHET

Vi på Scandinavian Drone har vår bakgrund i flera av de branscher där våra kunder verkar och har därför unik insikt i olika bruksområden, utmaningar och möjligheter. Detta gör att vi ofta talar ”samma språk” och därför ge ännu bättre service till dig som kund.

GRATIS UPPSTART

Vi inkluderar alltid gratis uppstart när ni köper av drönare av oss. Vi startar, uppdaterar och klargör då utrustningen innan leverans.

UTBILDNING

Få maximal avkastning på er investering genom att låta er personal få grundläggande utbildning på er nya utrustning.

SERVICEAVTAL

Undvik onödig stress och låt oss hålla er utrustning i toppskick med regelbunden service och underhåll i vårt servicecenter.

KONTAKTA OSS

Har ni frågor om några av produkterna eller tjänsterna vi erbjuder så är ni alltid välkomna att kontakta oss för mer information. Ring för en trevlig prat eller skicka ett meddelande så svarar vi så snart vi kan.