ParaZero är specialiserat på design, utveckling och tillverkning av säkerhetslösningar för kommersiella drönare.
ParaZero erbjuder med SafeAir-konfigurationen en smart och intuitiv lösning i form av ett klassledande autonomt säkerhetssystem som skyddar både drönare, nyttolast och omgivning vid en eventuell nödsituation. Systemet kan aktiveras manuellt via fjärrkontroll men utlöses också automatiskt vid frifall.
SafeAir-konfigurationen löser vid ett eventuellt tekniskt fel ut en patenterad ballistisk fallskärm för en kontrollerad nedstigning samtidigt som den varnar eventuella personer på marken under. Den patenterade aktiveringen möjliggör dessutom en oöverträffad effektivitet vid låg höjd.
 Parazero SafeAirTM är det enda beprövade UAV-återvinningssystemet som är tillförlitligt och effektivt i alla nödsituationer. Genom att kombinera de autonoma SmartAirTM-egenskaperna för att identifiera förlust av kontroll och besluta om återställning, med den patenterade aktiva fallskärmsutlösningen, förhindras krasch vid vilken situation som helst. Fallskärmarna har testats i över tiotusentals timmar för att ge tillförlitlighet för professionella och industriella drönaroperatörer
Systemet är klassat som säkert att transportera på kommersiella flygningar!

 

Phantom 4

Matrice 600-series

Matrice 200-series

Ta kontakt med oss för att beställning av säkerhetssystem!
Tel: (+46)704 049 049
Mail: kontakt@scandinaviandrone.se