"Som proffskund kan vi vara trygga i att

verksamheten aldrig får några oförutsedda stopp"

 

 

 

 

 

 

 

Proffskund

SCANDINAVIAN DRONE AB är en totalleverantör av industriella och professionella drönare och erbjuder ert företag kompletta drönarlösningar anpassade för just er! När du handlar hos oss så kan ni räkna med en leverantör som sätter ert behov i centrum. Vårt fokus är service och vi stöttar er i er verksamhet och ser till att ni har allt ni behöver för att bedriva er verksamhet så effektivt som möjligt.

Att bli proffskund hos oss är kostnadsfritt och innebär en rad olika förmåner!
Kontakta oss för mer information!

 

Stor Kompetens

Med erfarenhet och kunskap om produkterna vi säljer, kan vi erbjuda er support som vid många tillfällen kan vara ovärderlig. Vi lägger stor vikt vid kompetens. Genom detta har vi därför kvalificerat oss att bli en av få auktoriserade DJI Industrial återförsäljare. Utöver detta så är vi även Premium Partner med världens största producent av värmekameror, FLIR samt Premium Reseller för PolarPro.

Dessa tre utmärkelser tillsammans är det endast ett fåtal drönarhandlare i världen som har!

Upplärning och Demonstration

Om ni är i behov av upplärning eller demonstration av hela eller delar av utrustningen ni köpt av oss så hjälper vi med glädje till. Antingen om ni kommer till oss eller alternativet att vi kommer till er. Ta kontakt med oss för att höra mer om möjligheterna för detta.

Snabba Leveranser

Vi skickar beställningar varje dag och du kan beställa i nätbutiken fram till kl 15:00 för att få din order skickad samma dag. Om din order är brådskande så får du som är proffskund hos oss prioriterad hantering. Det finns även möjlighet att få din order levererad med express över natt och få paketet redan innan klockan 12, 10 och kl 9 dagen efter beställning.

Jour Telefon

Vi vet att ni som driver professionell verksamhet kan jobba alla dagar i veckan och ofta har korta tidsperioder där ni faktiskt kan utföra jobben. Därför är vi tillgängliga för er när ni verkligen behöver oss, även på helger och utanför normala arbetstider.