UTBILDNING

FÅ FLERA ÅRS SAMLAD ERFARENHET
REDAN INNAN FÖRSTA FLYGNINGEN

Som med allt annat kan det ta tid att samla på sig erfarenhet och inte helt sällan kommer erfarenheten från misstag. När det gäller drönarflygning är det ett kostsamt och riskfyllt sätt att lära sig.

Vi på Scandinavian Drone erbjuder därför utbildning inom en mängd olika områden så att ni som operatörer kan ta del av vår erfarenhet på ett kostnadseffektivt och säkert sätt, redan innan er första flygning.

KUNDANPASSADE KURSER

Vi vet av erfarenhet att inget företag är det andra likt. Vissa är småföretagare och andra är stora nationella företag. Vissa har erfarenhet från drönarflygning sedan tidigare och andra har aldrig hållit i en fjärrkontroll.
Därför anpassar vi alla våra utbildningar efter varje kunds önskemål, bransch och förkunskaper. På så vis effektiviserar vi utbildningstiden utan att tumma på kvaliteten och flygsäkerheten. Vi slösar inte tid på grundläggande kunskaper när vi utbildar erfaren personal samtidigt som vi inte missar viktiga principer som inte är självklara för nybörjare.

TEORI OCH PRAKTIK

Grunden i en bra utbildning är oftast teori men många lär sig bättre genom att göra än att läsa. Därför inkluderar våra utbildningar generellt sett alltid både teori och praktik. I våra flygutbildningar använder vi så långt som möjligt er faktiska utrustning som ni ska genomföra flyguppdragen med. På så vis får ni direkt känslan för maskinen som ska användas och ni lär er var alla inställningar finns. Ni kan då dessutom vara säkra på att er utrustning är uppdaterad och genomgången redan innan det första skarpa uppdraget. Vissa kursmoment görs dock med utrustning som vi tillhandahåller för att minska risken för skador på er utrustning.

FLEXIBILITET

På samma sätt som vi skräddarsyr innehållet i våra kurser är vi även flexibla i själva genomförandet. Vi har möjlighet att antingen hålla utbildningar i både teori och praktik här hos oss i Halmstad, eller komma ut till er som kund och hålla utbildning på plats. Det enda vi behöver för en flygutbildning hos er är en plats för teoretisk utbildning, exempelvis ett konferensrum, och en säker plats utomhus för att genomföra den praktiska delen. Om ni är osäkra på vad det innebär så hjälper vi självklart till med att hitta en lämplig plats för den praktiska delen.

Vi kan även hålla distansutbildningar inom vissa områden, exempelvis inom efterbearbetning av data. Eller varför inte kombinera distansutbildning inom teori med en dag på plats fylld av praktisk utbildning.

KONTAKTA OSS

Har ni frågor eller funderingar kring utbildning är ni alltid välkomna att kontakta oss för mer information. Ring för en trevlig prat eller skicka ett meddelande så svarar vi så snart vi kan.

KORT OM OSS

Vårt mål är att hjälpa företag och organisationer med goda drönarlösningar för bland annat inspektion, dokumentation och kartläggning. För oss är kundsupport A och O. Vi drar därför stor nytta av både vår tekniska kunnskap och den praktiska erfarenheten som vårt team har från flera av branscherna vi levererar till.

Kombinationen av vår kunnskap och erfarenhet ihop med vår ambition att alltid sträcka oss lite längre, är det som gör att ni kan vara trygga i att få marknadsledande support när ni väljer att handla utrustning och gå utbildningar hos oss.