Uthyrning

Scandinavian Drone är Auktoriserad DJI Enterprise återförsäljare och har högst sannolikt Sveriges mest kompletta utbud av drönare för uthyrning. Hos oss kan du vara säker på att få utrustning som är uppdaterat och i mycket gott skick. Nedan finner du vilka modeller som vi har tillgängliga samt all utrustning du kan hyra för att komplettera riggar som redan finns. Om det är något du behöver som du inte hittar i listan nedan så är du välkommen att kontakta oss!

Vad får du levererat med våra uthyrningsdrönare?

Alla våra drönare levereras kompletta för att användas på diverse uppdrag. Ni får bland annat med er flera batterier och laddare för att hålla flygningen igång utan avbrott. För att ta bilder och video av hög kvalitet levereras också alla drönare med filter från PolarPro samt rengöringsutrustning från Lenspen.

Extra utrustning

Vi hyr ut diverse utrustning om ni önskar komplettera till den utrustning ni redan har eller helt enkelt bara vill prova på en produkt innan ni köper det.
Här har vi radiokontroller, skärmar, batterier och kameralinser. Om ni inte hittar det ni behöver så är ni hjärtligt välkomna att ta kontakt med oss. Vi har ofta mer utrustning tillgänglig.

 

 

DJI Matrice 210

För avancerade inspektion- och/eller kartläggningsuppdrag erbjuder vi Matrice 210. En platform som klarar av att flyga i både regn, kyla och hårda vindar utan problem. Ni väljer själva vilken typ av sensorer som ni är i behov utav och vi har idag att välja mellan Zenmuse X5S, Zenmuse Z30 och Zenmuse XT2.

Pris: Ta kontakt för offert

DJI Inspire 2

För foto- och filmuppdrag där ett effektivt arbetsflyt och högsta kvalitet krävs är Inspire 2 ett naturligt val. Drönaren kan hyras med en Zenmuse X5S eller Zenmuse X7. Zenmuse X5S är en micro 4/3 kamera med utbytbar optik som levererar bilder med 20.8MP och Raw-video i upp till 5.2K. Zenmuse X7 är en kamera med Super35 sensor som levererar 24MP bilder eller Raw-video i upp till 6K.

Pris: Ta kontakt för offert

DJI – Phantom 4 Pro V2.0

DJI Phantom 4 RTK

Phantom 4 Pro RTK är anpassad för fotogrammetri-uppdrag Med anti-krasch sensorer fram och bak är den både praktisk och säker att använda.

Pris: Ta kontakt för offert

DJI CrystalSky 7.85"

För professionella filmteam är en ljusstark skärm med lång batteritid ett ovärdeligt tillbehör när en telefon eller surfplatta inte räcker till. CrystalSky har bland annat USB-C ingång, HDMI utgång och dubbla kortplatser för Micro-SD som ger dig möjlighet att överföra bilder från minneskort till hårddisk redan ute i fält.

Pris: 299kr/dag (inkl. moms)

DJI – Cendence Remote Controller

DJI Cendence Remote Controller

Radiokontroll för professionella operatörer som vill ha bättre kontroll och snabb tillgång till bland annat kamerainställningar. Cendence är en solid radio som kan annpassas utefter era behov. På kontrollen sitter ett hjul för enkel justering utav fokus. Cendence kommer med samma typ av batterier som CrystalSky monitorn och kan snabbt bytas ut utan att behöva stoppa flygningen för att laddas upp. Cendence levereras med standardantenner men har också en patch-antenn för bättre räckvidd.

Pris: 299kr/dag (inkl. moms)

DJI Zenmuse X7

Har du en produktion som behöver det absolut bästa erbjuder vi Zenmuse X7. En super35 sensor som är kapabel att ta 24MP foto och filma upp till 6K video. Kameran kommer med ett komplett set linser (16mm - 24mm - 35mm - 50mm) för att ge er otroliga möjligheter utan gränser.

Pris: 2.000kr/dag (inkl. moms)

DJI Zenmuse X5S

Har du en produktion som kräver hög kvalitet kan Zenmuse X5S leverera upp till 5.2K video i ProRes och CinemaDNG. Kameran kommer med en 15mm lins.

  • Micro 4/3 Sensor
  • 20.8MP foto
  • 5.2K ProRes / CinemaDNG

Pris: 695kr/dag (inkl. moms)

DJI – Inspire 2 CineSSD 240GB

DJI 240GB CineSSD

Behöver du tillfälligt ökad SSD-kortkapacitet men inte vill köpa fler SSD-diskar än vad du vanligtvis behöver. Då kan du hyra diskar från oss till en rimlig kostnad. Vänligen kontakta om du vill hyra under en längre tid eller med en högre kapacitet än 240GB.

.

Pris: 399kr/dag (inkl. moms)

Slantrange 3PX powered by DJI Skyport

Slantrange 3PX

3PX är marknadens ledande multispektral-sensor och är helt integrerad i Matrice 200 serien. Samla värdefull data på ett effektivt sätt för lantbruk eller forskning och för att kunna ta de rätta besluten.

Pris: 1.500kr/dag (inkl. moms)

Flir Duo Pro R (640 - 30Hz - 19mm)

Flir Duo Pro R är en dual sensor IR-kamera som kan monteras på många olika modeller. Duo Pro R är IR-kameran som Zenmuse XT2 är baserad på och använder MSX-teknologi för att sammanfoga IR och RGB bilderna. Detta gör att konturer och detaljer blir visuellt synliga och gör IR-bilden lättare att tolka. Den är radiometrisk och högupplöst för att ge exakt temperaturdata både live og i bild- och videoupptag.

Pris: 2.000kr/dag (inkl. moms)

 

Zenmuse Z30

Zenmuse Z30 är en mycket kraftfull kamera för bland annat inspektion. Med 30x optisk zoom och 6x digital zoom kan ni komma tätt inpå kritiska komponenter samtidigt som ni håller ett tillfredsställt säkerhetsavstånd. Med den intelligenta funktionen Tap Zoom räcker det med att klicka på det objekt på skärmen som du vill zooma in på. Kameran håller då objektet centrerat i bild under tiden den zoomar in på det.

Pris: 1.300kr/dag (inkl. moms)

 

TIPS!

Om ert företag är registrerade som proffskund hos oss har ni möjlighet att hyra drönare och utrustning till rabatterade priser och flera andra förmåner att utnyttja. Om ni inte redan är registrerade som proffskund hos oss så kan ni få mer information om hur ni går tillväga på länken nedan.